Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-10-2007, 13:16   #9
DReaMTurK
Co-Admin

DReaMTurK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Dikkat Mesajlara cevap yazmaktan cekinmeyin Teşekkür Etmek İçin Teşekkür Butonunu Kullanın.!!!
Bilgiler
Üye No: 752
Ünvan
Tecrübe Puanı: 31
Rep Puanı : 2675
Rep Derecesi : DReaMTurK has a brilliant futureDReaMTurK has a brilliant futureDReaMTurK has a brilliant futureDReaMTurK has a brilliant futureDReaMTurK has a brilliant futureDReaMTurK has a brilliant futureDReaMTurK has a brilliant futureDReaMTurK has a brilliant futureDReaMTurK has a brilliant futureDReaMTurK has a brilliant futureDReaMTurK has a brilliant future
Teşekkür durumu
Teşekkür Etti: 39
383 Mesajınıza 533 Teşekkür Edildi
Level: 45 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Paylaşım: 554 / 1108
Güç: 1154 / 5749
Tecrübe: 33%

İletişim

Alıntı:
H@G´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
evet dediginizi yapdim reziver simdi hicbirsey yuklemiyor
bakalim isallah tekrar olur.yani setting bile kabül etmiyor cunku galiba yazilim baska ben kulaniyordum Dreamsoft 1.4.4.8 simdi 1.9.2.7 bunu yukledim reziver gitdi
Darılmayında ne alaka diycem.Dreamsoftu destekliyorsa 1.4.4.8 675 kb,1.9.2.7 753 kb.Akai, Atlanta, Aciko, Taplin, Besat, Conax, Satech,Metaware(Dreamsoft tabanlı hepsi) tabanlılara bütün verilen 1Mb bile olmayan yazılımlar yükleniyorda ,senin dreamsoft tabanlı cihaza 1.4.4.8dışında yüklenince cihaz uçuyor.Yazılım hatası oluşmasın.Yazılım 1 Mb üzeri olsa amenna,tabii cihazında 1Mb tekabül etsede ondan oldu desek.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

BİZİ İZLEMEYE DEVAM EDİN,BİZDEN AYRILMAYIN!!!
DReaMTurK is offline   Alıntı ile Cevapla